Educació va revocar l’autorització de la llar d’infants el maig. Foto: Google Maps

Tots els partits de l’oposició es van unir per presentar una moció, juntament amb les famílies afectades, per trobar solucions al possible tancament de la llar d’infants Tic-Tac. Entre les diferents propostes que van plantejar els grups municipals i les famílies és que, de manera provisional, l’activitat es faci a l’equipament ‘La Vagoneta’. Segons el text, recollit per Ràdio Desvern, les classes les continuarien fent els mateixos professors de l’actual llar d’infants, que crearien una cooperativa juntament amb els pares dels alumnes per continuar fent la seva tasca educativa de manera autogestionada. D’aquesta manera, només caldria buscar un espai alternatiu a la ciutat.

Més enllà d’aquesta moció, el tancament de la llar d’infants Tic-Tac podria ser imminent, ja que s’ha esgotat la via administrativa que els gestors del centre van impulsar després de saber que el departament d’Educació de la Generalitat els havia revocat l’autorització el maig passat.

Segons la ràdio municipal, l’empresa ha obert l’última via per poder mantenir el centre obert: ha presentat un contenciós administratiu contra la decisió del departament d’Educació, però això no garanteix que el centre no s’hagi de tancar abans d’acabar el curs.

UN DIA SENSE CLASSE
La llar d’infants Tic-Tac no és l’únic centre educatiu de la ciutat que té problemes. La tornada a les classes també ha estat moguda a l’Institut, que va haver de cancel·lar les classes divendres 10 de gener per problemes a la caldera, que van fer que la calefacció no funcionés i s’anul·lessin les classes perquè feia massa fred a les aules.