En Fernando envoltat dels professionals que l’han tractat instants abans de deixar l’hospital de Sant Joan Despí. Foto: CSI

L’Hospital de Sant Joan Despí ha donat d’alta al pacient número 1.000 que va ingressar amb coronavirus al centre. Avui s’ha complert aquesta xifra quan els i les professionals del centre hospitalari Moisès Broggi han acomiadat al Fernando, de 72 anys. L’equip de la segona planta que l’ha estat cuidant aquests dies l’ha acompanyat amb un fort aplaudiment a la porta de l’hospital.

A més de l’aplaudiment dels seus cuidadors, en Fernando també ha sortit de l’hospital Moisès Broggi amb dos llibres, donats per una editorial per celebrar Sant Jordi, i un punt de llibre elaborat per professionals que treballen al centre de Sant Joan Despí. El punt també serà un record especial, ja que hi apareix una imatge i una del centenar de frases que la gent ha fet arribar aquests dies al centre per animar als professionals a seguir amb la seva tasca i no defallir.

Així doncs, en Fernando ha estat el pacient número mil que supera la Covid-19 al Moisès Broggi i que pot tornar a casa un cop recuperat. A aquest compte, també s’hi sumen els que han estat ingressats a l’Hospital General de l’Hospitalet.