Les residències necessiten trobar infermeres i netejadores. Foto: Departament de Salut

La falta de personal a les residències per a persones de la tercera edat i als centres sociosanitaris és un dels problemes que s’estan trobant ara mateix aquests equipaments, que estan lluitant contra el coronavirus des de primera línia. Les persones grans són un dels col·lectius més vulnerables davant la pandèmia de la Covid-19.

A més, la falta de material de protecció ha fet que moltes treballadores i treballadors del sector s’hagin contagiat, cosa que els obliga a deixar la feina per confinar-se a casa. Davant d’aquesta situació, que es dona en diferents residències i centres sociosanitaris de la zona, Promodespí, l’empresa municipal de l’Ajuntament de Sant Joan Despí, està col·laborant amb aquests centres per tal de trobar personal que pugui cobrir aquestes baixes.

Els centres estan buscant treballadors especialitzats en cura de persones grans i personal de neteja, una tasca vital per mantenir nets i segurs els centres sociosanitaris i les residències. A més de netejadores i netejadors, també cal incorporar auxiliars sociosanitaris i auxiliars d’infermeria.

Les persones que vulguin cobrir aquestes places, que s’han d’ocupar de manera urgent, poden enviar el seu currículum a promoció@sjdespi.net i Promodespí els farà arribar als centres i residències que ho necessiten.