Un detall del menú que rep a casa seva la gent que ha sol·licitat l’àpat solidari. Foto: Fundació Finestrelles

Més de 180 persones ja han pogut gaudir del seu menú solidari, l’acció impulsada per la Fundació Finestrelles per recaptar fons per a l’entitat. Aquesta iniciativa substitueix el tradicional Sopar de les Estrelles que organitzava l’entitat i que servia per marcar l’inici de l’estiu de la manera més generosa possible.

Els àpats solidaris, que l’entitat fa arribar a domicili allà on els participants sol·liciten, compten amb la garantia de qualitat del xef Ezequiel Devoto i el Restaurant Olivos, que han preparat un menú deliciós especial per a l’ocasió. L’àpat permet gaudir d’un ‘ajoblanco’ d’ametlles torrades, ravioli de rilette de sardines i albercoc, un tall tendre de porc amb mousselina de patates i salsa al Priorat i un pastís humit de xocolata amb oli d’oliva.

També s’han sumat a aquesta proposta la Fundació Salvat i Torelló, que regala una ampolla de cava amb el menú. Des de Finestrelles proposen que, aquells que vulguin gaudir del menú, aprofitin per reunir-se amb amics i familiars per compartir-lo i sumar-se a un àpat solidari que ajuda a una entitat com la seva. Aquest diumenge, 12 de juliol, és l’últim dia per poder demanar el menú.

Amb aquesta iniciativa es vol mantenir el tradicional aquesta d’inici d’estiu que l’entitat fa anys que impulsa i que permet recaptar fons per poder finançar les seves activitats d’estimulació cognitiva que ajuden a les persones amb discapacitat intel·lectual que formen part de la Fundació. L’entitat fa més de quatre dècades que treballa per millorar el benestar i la qualitat de vida d’aquestes persones i, al cap de l’any, atenen a més de 300 famílies.