Els alumnes de l’Escola Isabel de Villena van tenir un bon ensurt el dilluns 29 d’abril, quan un autocar del servei de transport escolar es va desfrenar i va caure per un desnivell de tres metres.

Els serveis d’emergències van atendre setze ferits lleus, tretze menors i tres adults, que van ser derivats a diferents hospitals de la zona.

Segons els Bombers de la Generalitat, el vehicle s’hauria desfrenat i això va provocar que caigués per un terraplè del carrer Díaz de la Fuente, al barri de Finestrelles. Per sort, l’autocar no va tombar en caure pel desnivell i va quedar aturat en un descampat després de xocar amb alguns dels cotxes que hi havia allà aparcats.

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar tres ambulàncies, vuit dotacions dels Bombers i agents de la Policia Local i dues patrulles dels Mossos d’Esquadra.

ACCIDENT MORTAL
El mateix dia, un home de 84 anys i una dona de 82, veïns del barri de La Plana, van morir quan el cotxe en què anaven va xocar frontalment amb un camió. Els fets van passar al punt quilomètric 689 de l’N-II, al terme municipal de Maçanet de la Selva. Tal com recull l’ACN, el Servei Català de Trànsit considera que el turisme hauria envaït el carril contrari, per on circulava el camió.