Part de la inversió ampliarà els carrils bici de Sant Joan Despí. Foto: Aj. de Sant Joan Despí

La urbanització del carrer Francesc Macià, la rehabilitació de Can Pardals per convertir-la en un equipament per al barri de Les Begudes i el desplegament dels carrils bici a la ciutat són les principals inversions previstes en els pressupostos municipals que es van aprovar al Ple que es va celebrar el 26 de novembre. Les inversions suposen 10,5 milions d’uns comptes de poc més de 54,5 milions d’euros que van rebre el suport del govern local (PSC i Comuns) i Ciutadans, l’abstenció d’Esquerra i Junts i el vot en contra de Podem.

El pressupost també preveu una partida de 200.000 euros per impulsar projectes de microurbanisme que proposaran els veïns i veïnes, en una acció pionera que s’inclou als pressupostos participatius i que, pel govern d’Antoni Poveda, referma el seu compromís municipal amb la transparència i la bona governança.

Sobre la participació ciutadana, el govern local també demana als santjoanencs i a les santjoanenques que facin les seves propostes al Pla d’Actuació Municipal 2020-2023. Fins al 23 de desembre, poden fer arribar les seves idees, valoracions i propostes que formaran part d’aquest document que el govern de Poveda es compromet a impulsar fins al 2023.

Aquestes aportacions se sumaran al mig miler d’accions que ja hi ha al Pla elaborat pel consistori per aquest mandat.