Guillermo Francés i Kiko Ferrer, 2 i 1 a la llista de Ciutadans. Foto: Twitter

Les sospites de tupinada que han perseguit Ciutadans des de l’inici d’aquest cicle electoral han arribat al municipi. Tal com recull Ràdio Desvern, en el darrer Ple municipal abans de les eleccions municipals un exmilitant del partit taronja va denunciar que la seva formació els hi ha imposat una candidatura “a dit”.

Qui va fer aquestes acusacions és Charles Ablett, que al final de la sessió plenària que es va celebrar el 25 d’abril va dir que ni ell ni altres militants del partit havien escollit la llista. Ablett ho deia en referència a Kiko Ferrer, que ocupa el número 1 de la candidatura que Ciutadans presenta al poble per a les eleccions del 26 de maig.

Ablett, que abans d’abandonar el partit era membre de la directiva local de la formació, va voler denunciar el que considera una mala praxi. Durant la seva intervenció també va assegurar que altres afiliats del partit liderat per Albert Rivera havien seguit les seves passes i també havien abandonat la formació.

“UNA OPINIÓ”
En declaracions a Ràdio Desvern, Kiko Ferrer considera que aquestes acusacions són “una opinió” de Charles Ablett, que “no és cap tupinada” i afegeix que Ablett “no ha sabut encaixar bé” la decisió presa pel partit.

Ferrer considera que aquesta situació va començar fa quatre anys, quan es va escollir l’anterior llista de les municipals. En aquest sentit, Ferrer assegura que llavors Ablett ja volia ser cap de llista, però que va ser escollit Guillermo Francés i que, des de llavors, “no hi ha hagut bon feeling entre ells dos”.