Els fonaments que serviran de base per instal·lar el nou mòdul del CAP Lluís Millet. Foto: Twitter (@socpilardiaz)

El Departament de Salut ha posat en marxa les obres per instal·lar un mòdul al CAP Lluís Millet d’Esplugues. Es tracta d’una ampliació que entrarà en funcionament al març i que, en un primer moment, servirà per atendre els casos relacionats amb la Covid.

L’espai, que es construirà als terrenys del Jardí de la Petanca, permetrà descongestionar les instal·lacions del CAP. A més, amb aquesta mesura Salut vol evitar que les persones contagiades amb el coronavirus es barregin amb la resta de pacients del centre. Per això, serà en aquest espai on es faran les proves PCR i s’injectaran les vacunes de la Covid un cop el nou edifici estigui enllestit.

La idea de les autoritats sanitàries és construir un segon mòdul que acollirà vuit consultes. En aquest espai es mantindrà l’atenció sanitària a la ciutadania mentre es busca el lloc on construir el nou CAP de la ciutat. A més, un cop superada la pandèmia, els mòduls serviran per atendre altres pacients.

El primer mòdul s’està construint just davant de la porta d’urgències, un espai que fins ara es feia servir d’aparcament. De moment, ja s’hi han fet els fonaments.