Alicia Murciano és la nova regidora de Comerç i Consum, Turisme i Polítiques de Gènere i Igualtat de Sant Just Desvern. Foto: PSC Sant Just

Alicia Murciano Zurita ha pres possessió del càrrec de regidora al Ple de Sant Just Desvern com a substituta de l’exalcalde Josep Perpinyà, que va renunciar al càrrec per motius de salut a finals de novembre. Murciano ha assumit les carteres de Comerç i Consum, Turisme i Polítiques de gènere i Igualtat.

Al mateix Ple extraordinari en què Alicia Murciano va prendre possessió, que es va celebrar dijous 17 de desembre, també va servir per modificar els règims de dedicació dels regidors del govern, que permetran reduir la despesa en 69.000 euros de cara a l’any que ve.

Murciano va ser la número 8 de la llista del PSC a les eleccions municipals, en què figurava com a independent, i va quedar-se a les portes d’entrar com a regidora al Ple. Tècnica ambiental de professió, va ser la persona més jove de la llista encapçalada per Josep Perpinyà. El passat 20 d’octubre es va convertir en Secretària de Polítiques Feministes, LGTB i Joventut de la secció local del PSC de Sant Just.