Aigües de Barcelona i Sant Joan de Déu han signat un conveni de col·laboració per atendre les primeres necessitats de col·lectius en situació de vulnerabilitat arran de la crisi del coronavirus.

El programa, que forma part de la iniciativa solidària Les cares de la vulnerabilitat, d’atenció a l’emergència derivada de la crisi de la Covid-19, beneficiarà un total de 290 persones en situació d’extrema fragilitat, amb un paquet d’ajuts mensuals per cobrir les necessitats bàsiques de 100 famílies de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Els ajuts aniran destinades a la compra d’aliments bàsics no peribles, complements alimentaris per a infants i productes d’higiene bàsics, entre d’altres.

El director de l’Obra Social de Sant Joan de Déu, Oriol Bota, ha assenyalat que “col·laboracions d’aquest tipus són fonamentals en moments de crisi com aquests, no només per pal·liar els efectes més immediats sinó per afrontar el futur incert que viuran totes les persones que pateixen situacions de vulnerabilitat”. “Per a nosaltres és molt important treballar al costat d’organitzacions compromeses com Aigües de Barcelona”, ha afegit.

Per la seva banda, el director general d’Aigües de Barcelona, Ignacio Escudero, ha afirmat que “és moment d’unir esforços i treballar junts”. “Per això, busquem acords que permetin millorar la qualitat de vida de les persones i posar les bases per a un futur més sostenible”, ha argumentat, afegint que estan convençuts que “només amb la col·laboració de tots els implicats aconseguirem superar aquests moments tan complexos”.