Projecte de la nova seu d’Agrolimen. Foto: Ajuntament

El grup Agrolimen ha anunciat que traslladarà la seu central del seu grup, que també engloba les marques Affinity i GBFoods, a la ciutat. De fet, la intenció de la companyia és instal·lar-se en una part de les 45 hectàrees que actualment ocupa la fàbrica de Gallina Blanca, que també forma part d’aquesta multinacional de l’alimentació. Línia Tres s’ha posat en contacte amb la companyia, que no dona detalls ni dates sobre quan es podria fer aquest trasllat.

L’únic detall que ha transcendit sobre aquest projecte és la imatge de l’edifici, que segons La Vanguardia ocuparia uns 18.000 metres quadrats i seria sostenible, i que acollirà els gairebé 600 treballadors de la companyia.

D’aquesta manera, Agrolimen deixarà les oficines que ara té llogades a la plaça Europa de l’Hospitalet i en edificis de Barcelona i centralitzarà diferents àrees de l’empresa, com per exemple les de recursos humans, finances, innovació o estratègia, entre d’altres.

Aquest nou edifici estarà ubicat al polígon industrial Fontsanta, davant de l’estació de Rodalies. Per això, des de l’Ajuntament ho volen aprofitar per desenvolupar una zona important de la ciutat, millorant la connexió a peu amb la parada de trens.

La intenció d’Agrolimen de mudar-se a la ciutat s’ha conegut un mes després d’aconseguir un acord amb els treballadors i treballadores de la fàbrica de Gallina Blanca, que van dur a terme diferents mobilitzacions, inclosa una vaga indefinida, després de conèixer la decisió de la companyia de tancar-la i traslladar-ne la producció a la planta que té a Osca.