L’Adri Carrasco durant la roda de premsa que ha ofert davant del TSJC aquest matí. Foto: Et Volem a Casa

L’activista del CDR Adri Carrasco ha tornat a Catalunya després d’estar més de dos anys i mig exiliat a Bèlgica. Ell mateix ha estat l’encarregat d’anunciar-ho en una roda de premsa davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, al passeig Lluís Companys de Barcelona. Juntament amb ell hi havia la seva mare i la plataforma Et Volem a Casa, que li ha donat suport des de l’abril del 2018.

Carrasco ha pogut tornar a Esplugues perquè el jutjat de Granollers que mantenia oberta la causa contra ell ha decidit arxivar el cas. La Guàrdia Civil es va personar a casa seva el 10 d’abril del 2018 acusant-lo de desordres públics per l’aixecament de barreres en diversos peatges de les autopistes catalanes durant l’operació tornada de la Setmana Santa d’aquell mateix any.

Et Volem a Casa també ha anunciat que convoca una concentració aquest vespre, a dos quarts de vuit, davant de l’Ajuntament d’Esplugues. La manifestació a la plaça Santa Magdalena servirà per celebrar l’arxivament del cas i la tornada d’Adrià Carrasco a la ciutat 1.007 dies després.