Dos dels tres partits seran lluny de casa. Foto: HCSJ

Entre finals d’aquest mes i el primer cap de setmana de maig, el sènior masculí de l’Hoquei Club Sant Just sabrà si puja directament a l’OK Lliga, si ha de jugar la promoció d’ascens o si el curs que ve tornarà a ser un dels equips de l’OK Plata.

Els de Ferran Pujalte, que després de 19 partits ocupen la tercera posició, es jugaran el seu futur esportiu en tres jornades. Dues d’aquestes (el dissabte 17 d’aquest mes i el dissabte 8 de maig) seran lluny de casa; els dos darrers desplaçaments seran a les pistes del CP Tordera i de l’RC Jolaseta. Entre mig, el dissabte 24 d’aquest mes, els santjustencs rebran el SHUM Maçanet, equip salvat que ja no té cap possibilitat d’acabar entre els dos millors de la lliga.

I és que per bases de competició, el campió de cadascun dels dos grups en els quals s’ha dividit la categoria aconsegueix l’ascens (ara mateix el primer és el CP Manlleu, que té quatre punts més que el Sant Just, quan queden nou per jugar-se’n), mentre que el segon hauria de disputar una eliminatòria contra l’onzè o el dotzè de l’OK Lliga. El CP Vilafranca ocupa, després de 19 jornades, aquesta segona plaça, amb dos punts més que l’HCSJ.

Per tal d’intentar arribar, com a mínim, a la segona posició, el conjunt groc ha de millorar les seves prestacions a domicili. Els de Pujalte no han guanyat en els tres darrers partits jugats lluny de la Bonaigua (un empat i dues derrotes), i per trobar el seu últim triomf com a visitant cal remuntar-se al 30 de gener, quan l’equip va guanyar per 0-2 al Poliesportiu Capellades.