Robert Caneda parla amb les seves jugadores. Foto: Jose Carrera / AEPE

L’últim mes de l’any comença amb una nou sotrac de resultats per a la Penya Esplugues. I és que després de sis victòries seguides entre mitjans d’octubre i principis del mes passat, les de Robert Caneda van encadenar tres derrotes consecutives en els últims partits de novembre. Dues d’aquestes van ser a domicili (a Saragossa i a Alcorcón, en aquest darrer cas per la mínima), però la més dolorosa va ser a les Moreres contra el Burela (6-1), en l’únic partit que les blanc-i-vermelles han perdut davant l’afició.

L’objectiu de les espluguines, doncs, serà trencar aquesta petita mala ratxa abans que s’acabi un any històric, amb la participació a la fase final de la Copa de la Reina, competició que enguany ha canviat de format, i que farà que l’equip visiti la pista del CFS Eixample barceloní (equip de Segona) el pròxim divendres 6 en la ronda de setzens de final.

Pel que fa a la lliga, el conjunt de Caneda jugarà dos dels tres darrers partits de l’any lluny de casa. Els viatges a Ourense i a la Universidad de Alicante seran els últims reptes del 2019 a domilici, mentre que les blanc-i-vermelles s’acomiadaran de l’afició fins al gener amb un partit contra el Navalcarnero.

CLÀUDIA PONS CONVOCA OLIVA
El mes de desembre, però, va començar amb la bona notícia de la primera convocatòria de Laura Oliva per als amistosos que la selecció espanyola absoluta, que entrena Clàudia Pons, jugarà contra el combinat nacional del Japó els dies 10 i 11 d’aquest mes a Marín i Burela (Galícia).