Les de Robert Caneda han vist com les dues primeres s’allunyen. Foto: AEPE

La pitjor ratxa del curs, amb tres derrotes en els darrers quatre partits, ha fet que el sènior femení de l’AE Penya Esplugues s’hagi despenjat de les dues primeres posicions. Després de no puntuar contra l’UCAM (3-2), la Universidad de Alicante (1-2) i el Viaxes Amarelle (5-3), les blanc-i-vermelles han baixat fins a la quarta plaça (l’FSF Roldán és el tercer classificat després de 17 jornades).

La Primera Divisió tornarà a posar-se en marxa el pròxim dissabte 23, quan les espluguines rebran la visita de l’AD Sala Zaragoza. El primer partit del març serà una visita a la pista de l’FSF Móstoles, mentre que en el segon cap de setmana del mes que ve, el Guadalcín visitarà les Moreres. El calendari, sobre el paper, presenta tres reptes més exigents que els darrers per a les de Caneda.

Durant aquesta aturada de la competició (que encara dura), Anna Muniesa i Marta de los Riscos s’han proclamat campiones d’Espanya amb la selecció sub20. De los Riscos, a més, va fer el primer gol de la final del passat diumenge 10 contra Galícia (2-1), mentre que l’actuació de Muni sota pals també va ser decisiva perquè l’equip de Jordi Gay no encaixés més gols.

FREC A FREC
Per la seva banda, el sènior masculí continua el seu frec a frec contra el Les Corts UBAE per la primera plaça del grup 2 de Tercera. Ara, els espluguins tenen dos punts menys que els de Barcelona, i jugaran contra Molins 99, Amposta o AECS, entre d’altres.