La comunió de l’equip amb l’afició és enorme. Foto: M. Pujalte / HCSJ

La Bonaigua pot ser l’escenari d’un altre dia històric per al primer equip de l’Hoquei Sant Just. I és que el conjunt de Ferran Pujalte té molt a l’abast la classificació per a la final del play-off d’ascens a l’OK Lliga Plata. Per accedir a aquesta darrera eliminatòria, el conjunt santjustenc necessita un bon resultat el pròxim diumenge 12 a casa. El partit es posarà en marxa a les quatre de la tarda, i que enfrontarà l’equip contra l’HC Sentmenat.

En el primer partit de la sèrie, que es va disputar en aquesta localitat del Vallès Occidental el passat diumenge 5, els santjustencs van aconseguir un magnífic 3-5 al Centre Esportiu Tèxtil Besòs, on els vallesans havien estat molt fiables durant tota la temporada. Els de Pujalte van marxar al descans dominant per 0-2 i malgrat que els locals van retallar la distància fins a situar un 3-4, el partit es va decidir amb un gol de Joan Pujalte quan faltaven menys de dos minuts per arribar al final.

Si el Sant Just perdés el partit a la Bonaigua, la sèrie s’hauria de resoldre en un tercer episodi que també es jugaria a la pista del conjunt vallesà el següent cap de setmana.

El rival en la final del play-off d’ascens sortirà de l’eliminatòria que enfronta el Piera i el filial del CP Manlleu. El conjunt de l’Anoia té l’avantatge del 10-7 que va aconseguir en el primer partit.