La UE Sant Joan Despí pot estar vivint el moment més delicat, econòmicament, dels seus 114 anys d’història. Segons va publicar La Premsa del Baix, el club arrossega un deute que està fent que la junta directiva actual, presidida per Frederic Aznar, hagi de dimitir i deixar pas a una gestora abans de convocar eleccions.

El problema, però, és que el club no té ingressos des del mes de febrer, quan l’Ajuntament hauria aturat la subvenció municipal que dona cada any. Tot i això, també segons La Premsa del Baix, les famílies d’alguns dels jugadors de la base diuen que el club no els ha tornat els diners dels mesos on no hi ha hagut entrenaments i han optat per marxar a altres clubs. De fet, al directori de la Federació Catalana de Futbol només hi apareix el primer equip, que jugarà al subgrup 3B de Segona Catalana.

El passat 10 de juliol es va celebrar l’Assemblea (amb la presència d’un advocat i un responsable de l’Ajuntament) en la qual la directiva havia de dimitir i convocar eleccions, tot i que el club deia que encara s’havia de reunir amb el consistori.

El consistori ha dit a Línia Tres que per ara no vol fer cap declaració sobre la situació del club.