L’equip encara no ha perdut cap partit aquest any. Foto: Jose Carrera / AEPE

Després de gairebé dues setmanes senceres sense partits, la Penya Esplugues afrontarà el segon partit del mes el pròxim dissabte 15 a Majadahonda amb un objectiu: conservar la seva bona dinàmica de resultats. L’equip de Robert Caneda encara no ha perdut cap partit en aquest 2020 (tres victòries i un empat), una bona sèrie de resultats que permeten que les blanc-i-vermelles es consolidin en la vuitena posició de la classificació.

Un cop superat el desplaçament a la Comunitat de Madrid, les espluguines tancaran el mes a les Moreres el dissabte 22 contra el Cidade de As Burgas, mentre que l’últim partit del mes les tornarà a portar a terres madrilenyes, per jugar contra el Leganés. Aquests tres conjunts ocupen posicions de la classificació més baixes que l’AEPE.

LA BATALLA CONTINUA
Seguir guanyant per aconseguir caçar el líder, en canvi, és l’objectiu del sènior masculí. El conjunt d’Alfredo García encadena victòria rere victòria des de fa sis jornades (l’últim empat és del 15 de desembre de l’any passat a la pista de l’AECS de l’Hospitalet), tot i que el Les Corts UBAE encara suma tres punts més.

Sant Sadurní (a casa), CCR Castelldefels (a Can Vinader) i Molins (de nou a les Moreres) seran els pròxims tres reptes del conjunt espluguí.