La lliga serà l’únic repte per a l’equip en aquest tram final de curs. Foto: AEPE

El passat dissabte 11 la Penya Esplugues va poder celebrar la primera victòria de l’any… i també la primera des de principis del mes de novembre de l’any passat. Les de Robert Caneda van recuperar la seva versió més efectiva a la pista de l’UCAM (1-3) per trencar una mala ratxa de sis derrotes consecutives que durava des de la desena jornada.

Roser Maymó i Pilar Ribes van ser les autores dels primers gols de l’any per a l’AEPE, mentre que la segona diana del partit va ser un autogol de la local Pepa, que aconseguiria treure’s una mica el mal regust de boca anotant el gol de l’honor del seu equip transformant un penal a les acaballes del matx.

Aquests tres primers punts del 2020 permeten que l’AEPE recuperi la vuitena posició (avançant, precisament, les murcianes). El partit a les Moreres contra el Bilbo i el viatge a la pista del Poio seran els dos darrers reptes del primer mes de l’any, mentre que l’estrena del febrer farà que les de Caneda rebin la visita de l’FSF Móstoles.

SENSE COPA
La lliga, doncs, centrarà tots els esforços del sènior femení a partir d’ara, ja que l’equip va quedar eliminat de la Copa de la Reina el passat dissabte 4 a la pista del Leganés. Els 40 minuts reglamentaris van acabar amb empat a 3, però les espluguines caurien a la tanda de penals.