Les espluguines han guanyat tres dels quatre primers partits. Foto: AEPE

L’arrencada del curs de la Penya Esplugues, malgrat la derrota a Navalcarnero, és més que esperançadora. I és que el conjunt de Manuel Moya lidera el subgrup A de la Primera Divisió amb nou punts dels 12 que s’han jugat des de mitjans del mes passat.

Les espluguines han estat les grans dominadores en el tram inicial de la lliga 2020-21 i fins que han visitat el poderós Futsi Atlético Féminas havien resolt tots els partits favorablement (6-1 en l’estrena contra el Cidade de As Burgas, 0-1 a Galícia contra l’Amarelle i 3-1 de nou al CEM Les Moreres contra el Teldeportivo de les Canàries).

La derrota contra les madrilenyes (5-0), en canvi, va ser incontestable. Les jugadores de Moya no van poder frenar l’empenta de les locals, que ja van marxar al descans guanyant per tres gols, i que malgrat abaixar les revolucions en el segon període, encara ampliarien la distància.

L’AEPE descansarà en el cap de setmana dels dies 14 i 15 d’aquest mes (cada subgrup està format per nou equips), de manera que el pròxim partit de l’equip serà el pròxim dia 21 en un nou test de nivell a la pista de l’Ourense. Aquest serà el segon de tres desplaçaments seguits, ja que el mes acabarà amb les espluguines visitant el Roldán FSF de la Regió de Múrcia.

TRES DE SIS A SEGONA B
El sènior masculí, per la seva banda, ha guanyat un partit i n’ha perdut un altre en l’arrencada de Segona B.

Tot i aquesta arrencada, bona part del protagonisme del curs (com a mínim a les xarxes socials) l’està recollint l’entrenador Alfredo García, partidari d’aturar les competicions fins que la situació sanitària millori. El tècnic, però, ha explicat que la majoria dels seus companys de banqueta no comparteixen la seva postura.