Les de Robert Caneda són un dels millors equips d’aquest any. Foto: AEPE

La Penya Esplugues de Robert Caneda ja ha patit la primera derrota del 2020 (5-2 a la pista del Leganés en la darrera jornada del mes passat), però s’ha refet d’aquest mal resultat derrotant el Xaloc Alacant per 3-0.

Aquests tres punts fan que el saldo de punts de les espluguines després de 23 jornades és de 38 punts, xifra que fa pensar (i més amb la dinàmica recent de l’equip) que tenen moltes opcions de superar la xifra de 47 punts amb els quals va tancar la temporada 2018-19, una de les millors de la història de l’entitat. Les espluguines tindrien prou amb tres victòries en els set partits que falten en els dos últims mesos de la lliga per assolir aquesta fita.

Abans que s’acabi el mes, les de Caneda visitaran la pista del Roldán, rebran l’AD Sala 10 Zaragoza a les Moreres i jugaran a la pista del Burela.

EL TÍTOL, COSA DE DOS
El primer equip masculí, en canvi, continua amb el seu ple de victòries d’ençà que va començar aquest any, de manera que tot apunta que el títol del grup 2 de Tercera és cosa de dos: dels espluguins i de l’UBAE barceloní. El tercer en discòrdia, després de 20 jornades, és l’FS Linyola.

La visita a Olesa, el partit a casa contra l’Esparreguera i el desplaçament a la pista de l’OC La Sentiu seran els darrers tres reptes d’aquest mes.