L’assignatura pendent ha de ser millorar a domicili. Foto: AEPE

Si es miren només els resultats, es podria afirmar que hi ha dos Penya Esplugues: un conjunt imponent quan juga a les Moreres i un altre de molt menys potent en els seus desplaçaments.

Les victòries obtingudes contra ElPozo (3-2) i el Majadahonda (2-0) i l’empat en la visita del Poio (1-1) han estat els resultats d’una arrencada més que notable a Esplugues, mentre que l’assignatura pendent d’aquest tram inicial, clarament, és guanyar a domicili, ja que el conjunt de Robert Caneda ha perdut per la mínima tant contra el Bilbo (4-3) com contra el Móstoles (3-2).

Les blanc-i-vermelles visitaran el Cidade de As Burgas el pròxim dia 19 i jugaran l’últim partit del mes a les Moreres contra el Leganés dissabte 26. En aquest partit, la capitana Berta Velasco podria haver compartit amb l’afició el premi a millor jugadora de futbol sala de Catalunya que ha guanyat, però finalment la gala Estrelles del Futbol Català, organitzada per la Federació Catalana de Futbol i prevista per al passat dilluns 14, es va ajornar i encara no se sap quan se celebrarà.

DE MÉS A MENYS
I igualment irregular està resultant del primer equip masculí en el grup 2 de Tercera Divisió. Els blanc-i-vermells han anat de més a menys, ja que després de les dues primeres victòries (a Linyola i contra l’FS Solsona), en el primer tram d’aquest mes només han sumat un punt després d’empatar a casa contra el CCR.