Les espluguines estan somrient més a la Copa que a la lliga. Foto: AEPE

La Penya Esplugues està trobant la felicitat a la Copa de la Reina. L’equip va classificar-se per als quarts de final de la competició del KO el passat dia 8 després de derrotar les Bisontes a Castelló de la Plana (0-2), amb gols de Martita i de Pilar Ribes.

L’equip hauria de conèixer ja el seu rival en aquesta ronda (el Sala Zaragoza i l’InterSala Promises haurien d’haver jugat el seu emparellament el passat diumenge 10), però el temporal va obligar a suspendre el matx, de manera que hauran d’esperar una nova data per al partit.

L’assignatura pendent de les de Manolo Moya, doncs, és redreçar el rumb a la lliga, competició en la qual les espluguines no guanyen des de finals del mes d’octubre de l’any passat. L’AEPE ha perdut els cinc darrers partits de forma consecutiva, i en quatre d’aquests s’ha quedat sense veure porteria.

L’equip començarà la segona volta el pròxim dissabte 16 a la pista del Cidade de As Burgas i abans que s’acabi el mes rebrà el Viaxes Amarelle i viatjarà a Gran Canària per enfrontar-se al Teldeportivo.

ARRENCA LA SEGONA VOLTA
El sènior masculí, per la seva banda, va tancar la primera volta el passat dissabte 9 a la pista del CN Sabadell (6-3), el líder del subgrup 3 de Segona B.

Els d’Alfredo García, doncs, afrontaran ja l’inici de la segona volta amb un nou partit a domicili, a la pista del Futsal Lleida, un dels seus rivals directes. Els altres dos partits que els blanc-i-vermells jugaran abans que s’acabi el mes seran a casa contra el Futsal Aliança Mataró i a la pista del Segorbe.