Falten poques setmanes perquè arrenqui el curs. Foto: Jose Carrera / AEPE

Compte enrere per a l’esperadíssim retorn de la Primera Divisió femenina. La Penya Esplugues de Manolo Moya tornarà a la competició el tercer cap de setmana d’aquest mes, quan hauran passat més de set mesos d’ençà de l’aturada pel coronavirus. Falta que es confirmi el dia i l’hora en la qual es jugarà el partit, però les blanc-i-vermelles s’estrenaran a les Moreres contra el Torreblanca Melilla.

El primer desplaçament del curs de les espluguines serà a la pista del Poio de Pontevedra, mentre que l’últim compromís del mes serà de nou a casa contra el Teldeportivo. La primera volta s’acabarà a finals de febrer (enguany hi ha dos equips més a la lliga que la temporada passada), mentre que el curs 2020-21 s’allargarà fins a mitjans del mes de juny de l’any que ve.

EL MASCULÍ TAMBÉ S’ESTRENA
L’octubre, però, també serà el mes d’estrena del sènior masculí, que començarà a gaudir la recompensa de l’ascens a Segona B que els jugadors d’Alfredo García van aconseguir el passat 18 de juliol derrotant l’AE les Corts UBAE de Barcelona.

Per veure l’estrena del conjunt blanc-i-vermell, però, caldrà esperar una setmana més que el del femení, ja que el cap de setmana del 24 i 25 d’aquest mes, els de García rebran la visita del Futsal Lleida. Una setmana més tard, l’AEPE visitarà el Futsal Aliança Mataró.

La resta de rivals del subgrup 3B són l’FS Salou, el CN Sabadell, el CFS Manresa, el Barceloneta Futsal Esportiu, el CDFS Segorbe, el CFS Mar Dénia i el filial de l’Industrias Santa Coloma.