L’equip va poder celebrar el títol amb jugadores de la base. Foto: FCF

Ja s’ha convertit en un clàssic. El passat dia 11, aprofitant la jornada festiva de la Diada, la Penya Esplugues va alçar la seva quarta Copa Catalunya consecutiva. El conjunt de Robert Caneda va derrotar el CFS Eixample barceloní, en un partit disputat al Pavelló Sabadell Nord (0-4).

Superat el primer ensurt del CFSE, amb un xut a la sortida d’un córner que es va estavellar contra el pal, la capitana Berta Velasco va trencar l’empat inicial amb una jugada individual per la banda esquerra i una vaselina per sobre de Laia Jordán. Poc més d’un minut després, sense donar temps perquè les barcelonines reaccionessin, les de Caneda van marcar el segon, amb un xut creuat d’Arantxa Medina amb la cama esquerra. Pilar Ribes seria la gran protagonista del tram final del primer temps i també de la segona meitat, ja que les dues darreres dianes de l’equip, que va vestir de blau, serien seves.

DEBUT AL PLA D’URGELL
L’equip, doncs, ja es pot centrar al 100% en la lliga, com els seus companys del primer equip masculí, que després d’haver-se quedat a prop del títol el curs passat, arrencaran la campanya 2019-20 visitant la pista de l’FS Linyola el pròxim dissabte 21.

L’estrena de l’AEPE a les Moreres del conjunt espluguí serà set dies més tard contra un altre equip de Lleida, l’FS Solsona.