La plantilla, ja amb Berta Velasco, en una imatge recent. Foto: AEPE

La immensa majoria d’equips de la Primera Divisió femenina tancaran el 2020 competitiu el cap de setmana dels dies 12 i 13 d’aquest mes, però l’AE Penya Esplugues encara tindrà un repte més (després de visitar el Poio el dissabte 12) en aquest any atípic: el 27 de desembre a la pista de l’Ourense, un partit corresponent a la sisena jornada (mitjans del mes passat) que es va haver de suspendre en el seu dia.

Les espluguines voldran tancar l’any amb bones sensacions, ja que després d’un excel·lent inici de temporada, darrerament els resultats no han estat els esperats per les de Manolo Moya.

TORNA BERTA VELASCO
La millor notícia per a l’equip, però, va arribar el dia 29 de novembre, ja que malgrat la derrota a la pista del Roldán (1-0), la capitana Berta Velasco va tornar a formar part de la convocatòria i a jugar, després d’una lesió de genoll que l’havia mantingut gairebé un any allunyada de les pistes.

Després del partit, en declaracions a Esports en Xarxa, Velasco va assegurar estar molt contenta per tornar a gaudir amb les seves companyes i va admentre que en algun moment s’havia plantejat la possibilitat de no tornar a vestir-se de curt. De fet, Velasco ha fet ja alguns dels cursos de la Federació Catalana (FCF) per obtenir el títol d’entrenadora.

EL MASCULÍ, DE VACANCES
Els seus companys del sènior masculí, per la seva banda, començaran les vacances el pròxim dia 12, dia en el qual tancaran la primera volta de Segona B a les Moreres contra el Salou, un rival directe. Els d’Alfredo García i Jordi Archilla no han tingut una adaptació fàcil a la nova categoria i són cuers, empatats a punts amb els tarragonins.