El 2019, que promet ser apassionant, ja està en marxa per a l’AE Penya Esplugues. El conjunt de Robert Caneda afronta un any ple de reptes, però que ha començat amb una derrota a la pista de la UCAM El Pozo Murcia (3-2) en un partit que les espluguines van començar guanyant amb gols de Laura Oliva i de Cèlia Catà però que les locals capgirarien en una recta final de partit frenètica.

La derrota fa que l’equip perdi una mica de pistonada (i tres punts respecte el Burela i l’Atlético Féminas), de manera que els dos pròxims partits, que l’AEPE jugarà a casa, han de servir per recuperar sensacions. Les de Caneda tancaran la primera volta el dia 19 contra la Universidad de Alicante i estrenaran la segona el dia 26 contra el Femisport.

SOLIDESA A TERCERA
Malgrat aquesta relliscada a Múrcia, el curs està sent excel·lent, igual que el del sènior masculí, líder del grup 2 de Tercera, i que clourà la primera volta al capdavant de la classificació.

L’últim partit d’aquesta primera meitat del curs (el dia 19 a les vuit del vespre a les Moreres) serà un examen contra el tercer, l’AE les Corts UBAE.

 

Berta Velasco,
la millor del curs

El 2018 va acabar amb una notícia excel·lent per al club. Berta Velasco, capitana del primer equip, va ser escollida millor jugadora de la temporada 2017-18 pel Comitè Nacional de Futbol Sala. La ‘10’ de la Penya Esplugues va recollir aquest reconeixement el mes passat a las Rozas.