Els santjoanencs agraeixen el suport de l’afició. Foto: CHSJD

Victòria contra un rival directe. El CH Sant Joan Despí va derrotar el CH Palautordera (27-24) dissabte passat al Salvador Gimeno.

Els de Francisco Javier Tejado van començar molt forts, amb un parcial de 4-1 i ja no van deixar escapar la iniciativa al partit. Els santjoanencs van arribar a guanyar per quatre gols al primer temps, però els visitants van apretar el resultat al descans (13-11).

Però després de la pausa l’equip va tornar a mostrar el seu millor nivell i gràcies a una gran actuació de tots els jugadors (Guàrdia, González i Vilella van ser els màxims golejadors amb cinc gols cadascun), van poder doblegar l’equip del Vallès Oriental.

El pròxim repte per als blanc-i-vermells serà a domicili, una visita al BM La Roca demà passat a les 8 de la tarda.

DERROTA AJUSTADA
Per la seva banda, l’Esplugues va patir una derrota ajustadíssima a l’últim minut en la seva visita de dijous passat al CH Sant Esteve de Palautordera (28-27).

Els d’Ángel Castro van començar guanyant al pavelló Els Quatre Hereus, però els locals van aconseguir empatar el partit al descans (12-12). Els vallesans van accelerar la marxa al segon temps i van arribar a gaudir de tres gols d’avantatge. El partit, però, es va decidir amb un gol del local Tomeu Aspa a l’últim minut.

L’Esplugues voldrà refer-se d’aquesta derrota demà passat a les Moreres contra la UE Sarrià.