El 2018 arrenca de forma immillorable per a l’AE Penya Esplugues. L’equip de Robert Caneda va aconseguir guanyar en la seva estrena oficial en aquest nou any el passat dissabte 13 a la pista del cuer, l’FSF Cádiz (2-4), un resultat que ha permès que l’equip pugui agafar aire i distanciar-se, encara més, de la zona perillosa de la classificació.

La primera part va ser un monòleg de les espluguines, que també van exhibir un enorme potencial de cara a porteria i van encarrilar el matx gràcies als gols de Berta Velasco i Estela Cantero abans del minut 10 de partit. Abans que s’acabés el primer temps, però, Arantxa Medina va marcar el primer dels seus dos gols a la ciutat andalusa per encarrilar el partit amb el tercer gol. Les gaditanes van haver d’arriscar més de sortida, però les blanc-i-vermelles van aprofitar una nova errada del conjunt local per sentenciar amb el segon gol d’Arantxa. Amb el 0-4 les andaluses van jugar de cinc i aquesta tàctica a la desesperada els va servir per anotar dos gols.

Les espluguines voldran allargar la seva dinàmica recent (dues victòries seguides) i en les pròximes setmanes jugaran a casa contra el Móstoles (el dissabte 20) i contra el Soto del Real (el 3 de febrer) i contra el Poio (a Pontevedra, el 10 de febrer).

EL MASCULÍ SEGUEIX EN FORMA
Les bones notícies per al club s’estenen al moment del sènior masculí, que també va arrencar el 2018 amb un triomf a la Noguera, a la pista de l’OC la Sentiu (3-6). Els d’Alfredo García continuen líders amb tres punts més que els seus perseguidors i pròximament s’enfrontaran al Sala 5 Martorell o al Jesús i Maria.