L’equip només havia sumat dos dels darrers 18 punts. Foto: LLP

S’ha acabat la mala ratxa. El Levante Las Planas va estrenar el 2017 amb una esperadíssima victòria el passat dia 15 contra el Collerense (4-2). I és que des del passat dia 12 d’octubre, quan l’equip va derrotar el Pallejà, les planenques havien patit una ratxa nefasta en la qual només van poder sumar dos dels darrers 18 punts disputats.

Muriana i Vega, en quatre minuts, van encarrilar el matx contra les mallorquines, que van retallar distàncies poc després de la mitja hora de joc. El gol, però, no va afectar el plantejament de l’equip de Jordi Delgado, que va continuar buscant la porteria contrària i novament Muriana, quatre minuts abans del descans, va tornar a donar una renda de dos gols al Levante.

Les bones sensacions que l’equip havia desprès durant els primers 45 minuts es van confirmar a la represa i Andrea es va sumar a la festa sentenciant el matx al minut 54. Les visitants van maquillar el resultat amb un autogol de Vega al minut 70, però la victòria no va perillar.

Després d’haver posat el punt final a la mala inèrcia de resultats, l’equip vol començar a sumar punts ràpidament per remuntar posicions. Malgrat que les planenques no són en una situació d’urgència (ocupen la desena plaça amb 18 punts), l’objectiu immediat és aixecar el vol cap a posicions més nobles. El pròxim matx, el dia 29, les planenques tancaran el mes visitant el camp de les seves rivals més directes, la UE l’Estartit, que té dos punts menys que el Levante.