Les planenques van derrotar el cuer. Foto: LLP

El Levante Las Planas es va acomiadar de la competició el passat dia 15 amb una victòria a Mallorca contra el cuer, el Collerense B (1-2).

Les locals es van avançar al minut 14 del primer temps aprofitant una errada de la defensa planenca, però a partir d’aquest moment el partit va ser un monòleg de les d’Edgar Alborch. Tot i això, el domini del joc no es traduia en encert de cara a porteria i van haver de passar gairebé 50 minuts fins que Laia es va inventar una centrada que es va enverinar per aconseguir l’empat. Gairebé 10 minuts després, Andrea Pueyo va completar la remuntada.

Per altra banda, el passat dia 17 es va fer el sorteig de la Copa Catalunya femenina. L’equip debutarà a la competició el pròxim dia 22 contra l’Escola de Futbol Femení Manu Lanzarote.

EL DERBI, PER AL LEVANTE
Les bones notícies per al Levante van continuar al derbi de Tercera catalana del passat dia 15. Els de Daniel Martínez van aconseguir una victòria per la mínima contra l’Espluguenc B (0-1) gràcies a un gol d’Adri Iglesias al minut 74 aprofitant un refús del porter Bulahe. La penúltima jornada de la lliga portarà el Levante al camp del Dinàmic Batlló, mentre que l’Espluguenc tornarà a jugar un derbi contra el CF Sant Just, que el passat dia 14 va perdre contra el CF Santa Eulàlia (4-0).