El Levante va jugar un gran partit contra el líder. Foto: LLP

El Levante Las Planas continua sumant. Les planenques van aconseguir un empat diumenge passat contra el Barça B (1-1), resultat que fa que caiguin a la quarta posició. A més, les barcelonines perden el lideratge en detriment del Seagull.

La gran sorpresa del matí va ser l’absència de Sara Serna a l’alineació de les santjoanenques, ja que Edgar Alborch va apostar per Sara Navarro i María González com a referents ofensius.

Després de 15 minuts de domini vermell, el filial blaugrana va avançar-se al marcador gràcies a un gol d’Irina Uribe. Després d’una bona jugada per l’extrem dret, Laia Muñoz va fer una passada a l’àrea i la davantera va picar la pilota per sobre de Maria Ripoll.

Les planenques no van abaixar els braços i van continuar pressionant un rival que volia apropiar-se de la possessió de la pilota per controlar el matx. El Levante va veure recompensada la seva bona feina al minut 38, quan Navarro va aprofitar una jugada ràpida per superar la defensa blaugrana i superar Gemma Font.

La segona meitat va tenir un major protagonisme blaugrana. El filial va tenir dues ocasions molt clares per endur-se el partit, però els pals i Ripoll van evitar el gol.

Aquest cap de setmana la competició s’atura. El Levante tornarà a la lliga el dia 31, quan podrà recuperar la tercera posició en la seva visita a la UE l’Estartit.