Un moment del partit contra l’AESC. Foto: CBNE

El passat 19 d’octubre, el CB Nou Esplugues derrotava l’Associació Sant Martí Esport (83-65) i se situava líder en solitari del grup 5 de la Tercera Categoria del Campionat de Catalunya. Gairebé sis mesos després, i amb només quatre derrotes en 25 partits –una per un punt de diferència contra el CIC, i una altra per dos punts davant de l’AESC Ramon Llull–, els homes dirigits per Òscar Giner i José Durich encadenen vint-i-una jornades al capdavant de la classificació. El darrer triomf dels espluguins va ser precisament davant d’un dels rivals que els havien derrotat a la primera volta, el Ramon Llull (78-51) el passat 29 de març.

El pròxim dia 11 d’abril, després de l’aturada de la competició per les vacances de Setmana Santa, el CB Nou Esplugues buscarà continuar al capdavant de la classificació. Els d’Òscar Giner visitaran el CB Pedagogium.

PARTIT A CASA, VICTÒRIA SEGURA
Una de les claus de l’èxit dels espluguins és jugar com a local. I és que el CB Nou Esplugues no ha perdut ni un sol partit dels que han disputat al pavelló del Centre Esportiu Municipal Les Moreres. Aquesta ratxa té encara més mèrit si es considera que els rivals directes dels de Giner i Durich per la primera posició, el Santa Rosa d’Horta, l’AE Aula o el CB Prat, ja han visitat la pista del Nou Esplugues.