La il·luminació de Nadal la formaran 164 punts de llum led. Foto: Ajuntament

L’ambient nadalenc ja es comença a respirar als carrers de Sant Just Desvern després de l’encesa dels llums de Nadal, que es va fer divendres 29 de novembre amb una festa al parc de Can Freixes.

Les activitats van començar a les cinc de la tarda amb una xocolatada solidària organitzada pel Consell de Solidaritat i Cooperació, que va destinar els beneficis a la campanya ‘Cap infant sense joguina’. A més, també es van fer activitats infantils i actuacions musicals per a la canalla. Per tal d’impulsar les compres a les botigues de proximitat, les associacions Desvern Comerç i Dona i Empresa van regalar decoracions nadalenques als ciutadans que van comprar productes als establiments santjustencs.

Tal com han explicat des de l’Ajuntament, la il·luminació d’aquest any estarà composta per 164 punts de llum led de baix consum repartits per tot el municipi. La il·luminació estarà encesa fins al 7 de gener i es posarà en marxa quan s’encenguin els fanals i fins a la mitjanit.

REBAIXES A L’APARCAMENT
Una altra de les propostes per fomentar les compres de Nadal al comerç local és la que ha fet Ciutadans. El portaveu municipal dels taronges, Kiko Ferrer, en declaracions a Ràdio Desvern, va explicar que es podria reduir el preu a l’aparcament del Mil·lenari, una idea que podria servir per fomentar el comerç del barri Centre.

Ferrer assegura que, sovint, l’aparcament, que té 124 places, està molt buit i que, rebaixant-ne el preu, més gent el faria servir per anar a comprar a la zona.