El Mirador de Sant Just és un dels més de trenta restaurants de la comarca que s’ha sumat a l’onzena edició del Març Gastronòmic, una activitat que permet degustar menús de tota mena elaborats amb productes de proximitat cultivats pels pagesos i pageses del Parc Agrari.

Fins el 12 d’abril, el restaurant santjustenc oferirà un menú on la carxofa del Prat tindrà un gran protagonisme. Aquest producte local serà l’estrella de l’aperitiu, un hummus de carxofa, també serà present a l’entrant, un carpaccio de pop amb carxofa i oli de remolatxa, i serà el protagonista del primer, cor de carxofa farcit amb ceba confitada i foie. Pel segon, la cuina del Mirador opta per una coca de pollastre Pota Blava amb llagostins i calçots cultivats al Parc Agrari.

La cirereta d’aquest menú la posaran les temptacions de xocolata, postres marca de la casa.

Pels organitzadors, l’onzena edició del Març Gastronòmic arriba en un punt de maduresa i consolidació excepcional.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram