El cartell del Sant’s Market. Foto: Aj. de Sant Just Desvern

El Parc de Torreblanca és l’escenari on, el 29 de juny, s’organitzarà el Sant’s Market, un mercat a l’aire lliure per promoure el comerç local i de proximitat. Impulsat pels ajuntaments de Sant Just, Sant Joan i Sant Feliu i les associacions comercials dels tres municipis, l’objectiu és que els comerços locals tinguin l’oportunitat d’oferir els seus productes en un entorn immillorable.

Les parades dels diferents comerços que participin en aquesta iniciativa se situaran al voltant del llac del parc. Allà podran mostrar tot el que ofereixen en les seves botigues i vendre els seus productes a tots els que s’apropin al Parc de Torreblanca, un espai de referència per als diferents municipis de la comarca.

A banda de la zona destinada a la venda de productes, també hi haurà un espai per als comerços que es dediquin a l’alimentació, així com per als bars i restaurants que també es vulguin promocionar. En aquesta zona, tots els visitants que passin per la mostra podran degustar els diferents productes que ofereixin els comerciants.

TARDA PLENA D’ACTIVITATS
Més enllà de les parades de les diferents botigues, la zona comptarà amb un escenari on els comerciants que ho vulguin podran fer una demostració per promocionar els seus productes.

Per altra banda, el Sant’s Market coincidirà amb l’activitat ‘Torreblanca, nit d’estiu’, un itinerari per conèixer l’origen del parc, que engloba Sant Just, Sant Joan i Sant Feliu, que va des del seu origen a l’època romana fins a arribar a l’actualitat.