L’alcaldessa d’Esplugues en la inauguració de l’Alcampo. Foto: Alcampo

El centre comercial Finestrelles comença a funcionar amb normalitat després d’un inici força caòtic. Així ho asseguren a Línia Tres des del mateix centre, des d’on expliquen que “totes les botigues estan obertes amb normalitat”. Només hi ha tres marques que encara no han aixecat la persiana, però asseguren que és per motius interns de les diferents companyies. A més, destaquen que han tingut bona afluència des de la inauguració, que va ser el passat 27 de novembre, i que les xifres van “millorant cada dia”.

Així i tot, dues de les botigues més importants que hi ha al centre, l’hipermercat Alcampo i la botiga de material esportiu Decathlon, no van poder obrir fins al passat dia 8, un cop acabada la campanya de Nadal, però just a l’inici de les rebaixes de gener. Tal com va explicar el diari Ara al desembre, moltes de les botigues no van poder obrir el dia de la inauguració perquè no tenien el permís d’obertura, una llicència que depèn de l’Ajuntament.

En aquest sentit, des del centre asseguren que “els permisos de les botigues depenen d’elles”. Des del consistori expliquen que ara “ja està tot resolt” després que acceptessin la primera ocupació del centre, un tràmit a través del qual l’Ajuntament accepta la primera utilització d’un edifici de nova construcció.

Pel que fa a la mobilitat, un dels altres problemes que s’han trobat els clients del centre comercial, des de Finestrelles asseguren que el túnel de sortida que connecta directament amb la Ronda estarà enllestit aviat, però no donen cap data concreta.