Visitants als comerços que van participar en el Firadespí. Foto: Ajuntament

El barri de Les Planes es va omplir amb els més de seixanta comerços i establiments de restauració que van treure al carrer els seus productes per celebrar la vintena edició del Firadespí, que es va fer el dissabte 5 d’octubre.

Un dels moments més esperats de la jornada va ser l’habitual desfilada de moda, en què els comerços locals van presentar les propostes de cara a la següent temporada. A més, també es van sortejar xecs de comprar per als compradors.

A banda, també es van organitzar una mostra de vins, caves i cervesa artesana a la zona de tast, les parades del Mercat de les Planes van preparar tapes per donar a conèixer els seus productes i es van fer jocs infantils i espectacles per als més menuts, que es van concentrar a l’escenari instal·lat a la plaça del Carme. A més, per animar la jornada també es va organitzar una lluita de batucades que va posar el toc musical a la fira.

PROPOSTA GASTRONÒMICA
A més de la mostra de comerç, durant el mateix dissabte 5 d’octubre es va celebrar la Firatapa, la mostra gastronòmica dels diferents bars i restaurants de la ciutat.

Aquest any, una quinzena de locals es van sumar a la proposta, que consisteix a oferir una tapa i una beguda per 2,50 euros.

A més, per aquells clients que passessin per tres dels locals que participaven en la ruta de tapes i en tinguessin tres segells, podien votar la que consideren la millor tapa de la ruta i optar a guanyar un xec de regal de 100 euros en consumicions.