Una vintena de bars i restaurants santjustencs s’han sumat a la tercera edició del QuintoTapa.

Aquesta ruta gastronòmica, que l’any passat va ser tot un èxit al servir més de 27.000 plats, va arrencar el passat 28 de març i estarà en marxa fins al 14 d’abril.

L’objectiu d’aquesta cita gastronòmica és oferir unes propostes de primer nivell culinari i, alhora, promocionar el producte local i de proximitat que els pagesos de la comarca cultiven al Parc Agrari.

OFERTES DEL COMERÇ LOCAL
El dissabte 30 de març es va organitzar la segona fira Forastock, una iniciativa per dinamitzar el comerç local. L’objectiu d’aquest esdeveniment també és ajudar a les botigues santjustenques a treure’s el material d’altres temporades que tenen als seus magatzems.

La planta superior del Mercat Municipal es va omplir durant tot el dia de productes que els veïns i veïnes de la ciutat van poder comprar a preus molt baixos.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram