El Baix Llobregat està immers en la celebració del Març Gastronòmic i les novenes Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat. 

En aquesta edició, les Jornades Gastronòmiques han assolit un nou rècord de participants, amb restaurants de ciutats com Sant Just Desvern i Sant Joan Despí, a més de Martorell, Abrera, Molins, Sant Vicenç dels Horts, Begues i Sant Boi. 

Per altra banda, Albert Mendiola, premi Cuiner de l’Any 2017, és el padrí de les jornades. El santboià és un històric defensor dels productes del Parc Agrari i considera les jornades com un marc ideal per potenciar els de la comarca. La trajectòria de Mendiola el consolida com un dels xefs catalans de referència després d’haver-se format amb Martín Berasategui al seu restaurant guipuscoà i ser cap de cuina al Kursaal (Sant Sebastià).

Aquesta iniciativa neix de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT), en col·laboració amb els diferents consistoris.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram