La campanya impulsada per Sant Joan Despí per fomentar el comerç local. Foto: Ajuntament de Sant Joan Despí

L’Ajuntament de Sant Joan Despí ha posat en marxa una campanya per animar als veïns i veïnes perquè vagin a comprar a les botigues de la ciutat. ‘Fes una bona compra. Ara més que mai, comerç de Sant Joan Despí’ és el lema escollit perquè la ciutadania vagi als comerços de proximitat i d’aquesta manera ajudi a recuperar el sector comercial de la ciutat, que va rebre un fort impacte pel confinament.

A més d’aquesta campanya de publicitat, l’Ajuntament també impulsarà diverses accions i activitats de dinamització que es faran els mesos vinents, coincidint amb festes com la castanyada o la campanya de Nadal. A més, també es regalaran diferents premis i vals de compra a través de sortejos i es crearà una targeta moneder per fomentar la despesa dels ciutadans amb una aportació de l’Ajuntament.

El consistori explica que el comerç local és un element clau de la cohesió social, la convivència i la riquesa dels barris i per això cal fomentar-lo anant-hi a comprar. Un dels millors moments per poder comprovar la qualitat dels productes i el bon tracte personalitzat que ofereixen els comerciants de la ciutat és la FiraDespí, una festa comercial que aquest any no es podrà celebrar.

Per facilitar el contacte entre botigues i serveis i els consumidors, l’Ajuntament també ha anunciat que posarà en marxa un cercador d’establiments perquè els veïns i veïnes puguin trobar allò que necessiten als comerços de la ciutat. Totes aquestes iniciatives formen part del Pla de recuperació impulsat per la ciutat.