Cinc restaurants s’han unit enguany a la iniciativa. Foto: Consell Comarcal

Nou impuls als productes de quilòmetre zero. Un any més, el Producte Fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat i els restauradors de qualitat del Baix Llobregat tornen a ser protagonistes d’Els Sabors de l’Horta 2018, l’acció gastronòmica que promou el producte local i de proximitat als restaurants del territori.

Als restaurants de la temporada anterior s’incorporen cinc restaurants més de Sant Feliu de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Molins de Rei, Pallejà, Martorell i Viladecans, comptant ja un total de 51 establiments que ofereixen durant tot l’any a les seves cartes diverses propostes culinàries amb els productes que es cultiven a l’horta del Baix Llobregat, uns productes que gaudeixen del distintiu “Producte FRESC del Parc Agrari” que certifica la frescor, la proximitat, la temporalitat i el saber fer de la pagesia del Baix Llobregat. Com a novetat, en el marc de les accions d’aquesta temporada, i amb la finalitat de conèixer d’una manera més propera els protagonistes d’aquesta acció gastronòmica, es posarà en marxa un nou pla estratègic de comunicació, que s’iniciarà amb la realització d’un vídeo promocional i posts promocionals a través de xarxes socials dels restaurants participants i el producte Fresc del Parc Agrari.

De la mateixa manera, es realitzaran tres sortejos on el premi seran menús de dinars o sopars per a dues persones.

Esplugues compta amb cinc restaurants participants: Can Palou, Fondue, l’Avenç, Mendia i Ninus, mentre que Sant Joan en té també cinc, Follia, l’Oucomballa, Can Pau Torrents, Solana i Bocado. Sant Just és el que més representants en té, amb set: Alambí, Brot, El Camí, El Mirador, La Bonaigua, La Torre de l’Hereu i Millenium Hotel.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram