Una nova protesta va tornar a exigir, el passat 23 de maig, que els gossos puguin tornar al Turó Park. Gairebé 200 persones, convocades per diferents entitats com ara Turó Can o Espai Gos, es van manifestar al parc per exigir que l’Ajuntament torni a permetre l’entrada de les mascotes al recinte.

En aquest cas, la protesta va ser molt més nombrosa que les que s’organitzen cada dijous. De fet, aquest cop els manifestants van baixar fins a la plaça de Francesc Macià per fer més visible la protesta. Un cop a la plaça els manifestants van tornar a l’interior del parc amb els gossos, on van fer diferents activitats. Una de les accions va ser la plantada de diferents cartells amb fotos dels animals en una part del parc.

Ara fa un any que va entrar en funcionament la prohibició municipal d’entrar amb el gos al Turó Park, en el marc de la reforma del recinte, que en els últims anys havia quedat molt deteriorat. A banda, la gent que acostumava a passejar-hi el gos està molt descontenta amb les zones noves per a gossos que s’han fet al barri, ja que denuncien que estan brutes i en mal estat.

Des de l’entitat Espai Gos reclamen que, amb el nou mandat, s’acabi la prohibició i remarquen que el seu “compromís treballar incansablement per arribar a consensos i trobar la fórmula de la convivència”.