El bus nocturn sortirà de l’estació de FGC de Sarrià. Foto: Google Maps

El Ple del Districte de dimecres passat va desencallar una de les demandes històriques del districte: garantir la connexió amb el bus nocturn a Vallvidrera i els barris de muntanya.

Està previst que el servei entri en funcionament abans de l’estiu. Aquest bus nocturn farà l’itinerari entre l’estació de Ferrocarrils de Sarrià, plaça de Sarrià, plaça Borràs, plaça Pepe Ventura (Vallvidrera superior) i Les Planes tots els dijous, divendres i dissabte a la nit durant les hores en què no funcionen els Ferrocarrils. El recorregut tindrà una freqüència de pas de 80 minuts i el cost del servei, segons ha especificat el Districte, serà de 30.000 euros.

El regidor Gerardo Pisarello es va felicitar per l’acord i va afirmar que “es dóna resposta a una mancança històrica dels barris de muntanya pel que fa a la mobilitat en transport públic en la franja horària nocturna, que era fins al moment inexistent”.

Segons Pisarello, la decisió demostra que “amb voluntat i fermesa era econòmicament viable garantir aquest important servei públic”.

Per la seva banda, des de l’Assemblea de Joves de Vallvidrera han valorat de forma “molt positiva la notícia”. El Joan, un dels seus membres, ha afirmat a Línia Sarrià que “es tractava d’una reivindicació històrica que per fi s’ha complert”. Al mateix temps, celebra que “el recorregut acabi a Les Planes, ja que era un requisit, més que no pas la periodicitat, en el qual sempre havíem insistit”.