Sarrià ja es prepara per a una nova edició de la seva festa d’hivern, que coincideix amb la celebració de Sant Vicenç i enguany es farà el cap de setmana del 24 al 26 de gener.

La festa, doncs, arrencarà el dia 24 a les nou del vespre amb el ‘Corre’art’, que començarà a la Casa Orlandai, passarà per Jaume Piquet, Ivorra, Major de Sarrià i acabarà a la plaça del Consell de la Vila. Dues hores més tard, a les 11 de la nit, es farà la lectura del protocol contra les agressions masclistes. El primer dia s’acabarà amb el concert de la Big Band Antàrtida, un grup de versions dels 80.

El dissabte 25 arrencarà a les 11 del matí amb el pregó itinerant i una gimcana inclusiva pels comerços emblemàtics, que deixarà pas a un vermut i a la diada castellera. A la tarda serà l’hora de la xocolatada i les actuacions per als més petits. A partir de les set de la tarda el dia encara s’animarà més, ja que es farà la tabalada. Una estona més tard començarà el correfoc i després serà el torn del sopar de Foguerons i els concerts.

El darrer dia començarà amb l’ofrena floral a Sant Vicenç, mentre que al migdia es farà la cercavila. Tot seguit arribarà la cinquena edició del dinar popular, que tindrà continuïtat amb el Quinto popular. A les sis de la tarda es farà la cloenda a la plaça del Consell de la Vila.