Els focs artificials van tornar a tancar la Festa Major. Foto: Districte

Sarrià es va acomiadar de la seva Festa Major el passat dia 7 d’octubre després de 10 dies farcits d’activitats que van omplir la vila.

La celebració es va posar en marxa el passat 28 de setembre amb el pregó i el brindis d’inici de Festa Major. Enguany el pregó el van protagonitzar els nens i nenes que formen la comissió de festes infantils, que es coneix amb el nom de Mini Comi. El mateix dia també es van commemorar els 100 anys del Penó de l’Orfeó Sarrianenc amb la cantada del cant de la senyera composta per Àngels Obiols, fundador i director de l’entitat. El 16è Concurs de Directes de la Coordinadora de Rock de Sarrià va arrodonir l’estrena de la festa.

Durant el primer cap de setmana els veïns van poder gaudir d’un programa farcit d’actes, com ara la cercavila de Festa Major el recorregut artístic pels balcons engalanats o la trobada gegantera, que aquest any va celebrar el seu 25è aniversari amb una matinal plena d’activitats. Més endavant, a partir de la setmana de l’1 d’octubre, els carrers de la vila van seguir acollint diferents actes de format més reduït mentre que amb l’arribada del segon cap de setmana van tornar els actes importants. Es va fer el Sarrià en flames, la Festa a la plaça, la vuitena Baixada de Carros i el Piromusical de final de Festa.

DIADA CASTELLERA
Un dels moments més esperats de la Festa Major va ser la diada castellera del dia 6 d’octubre, que va servir per tornar a veure l’actuació dels Castellers de Sarrià, després del seu retorn de l’any passat. Els sarrianencs van descarregar, entre altres castells, el 4 de 6 amb agulla i el 3 de 6 amb agulla.