Alguns dels integrants de l’espai, abans del confinament. Foto: Can Pujades

La cooperativa de consum i hort comunitari Can Pujades, situada a Vallvidrera, va denunciar fa uns dies que el Districte seguia sense donar-los permís per reobrir després d’haver hagut de tancar per la pandèmia del coronavirus.

Des de Can Pujades van posar en marxa una campanya a través de les xarxes socials per reclamar que se’ls permetés obrir tots els seus horts comunitaris i finalment la petició va obtenir els seus fruits, ja que ahir l’espai va poder tornar a funcionar.

20 PARCEL·LES
Els horts de Can Pujades, situats al costat del pantà de Vallvidrera estan repartits en 20 parcel·les, 10 de les quals estan conreades de forma individual per persones majors de 65 anys, mentre que les 10 restants es conreen de forma col·lectiva des de l’associació, que genera aliments per un total de 50 famílies.

Des de l’entitat han explicat que tenen molt que a partir d’ara hauran de treballar amb la màxima seguretat i han explicat que s’estan organitzant en torns de màxim dues persones. Després de l’anunci de la reobertura, una de les integrants de l’espai va voler destacar que aquests horts “signifiquen ajuda mútua, cohesió veïnal i conèixer altres realitats”.