La Guàrdia Urbana i els Mossos treballen per resoldre el problema. Foto: Blanca Blay/ACN

L’Ajuntament ha reconegut avui que des de fa uns mesos s’ha detectat un increment dels robatoris al voltant de les escoles del districte, una situació que també s’ha produït a les Corts i a la zona fronterera de Gràcia. El tinent d’alcaldia de Seguretat, Albert Batlle, ha explicat que la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra ja estan treballant per mirar de resoldre aquest problema.

Durant la seva compareixença, Batlle ha detallat que els dos cossos policials des de fa unes setmanes despleguen dispositius, amb agents d’uniforme i d’altres de paisà, al mateix temps que ha demanat “confiança” en la policia per tal que la situació millori.

Tot plegat s’ha tractat a la comissió de seguretat després d’una proposició presentada per Cs. El text demana que s’elabori i es posi en marxa un pla específic per acabar amb el problema i prevenir futurs robatoris “especialment en aquelles zones en què ja s’han registrat denúncies per atracaments a menors d’edat”. La proposició s’ha aprovat amb el vot favorable de tots els partits.