Líders polítics i entitats del districte feliciten la capçalera per assolir el centenar d’edicions.

 

Jaume Asens, Regidor (BComú)

No és poca cosa arribar a l’edició 100 donant vida a continguts locals que no troben el seu espai a la premsa de ciutat. Línia Sarrià es dirigeix a un nínxol ciutadà que viu intensament el que passa al seu entorn. La premsa local dona veu a les reivindicacions veïnals i recull aquells conflictes que bateguen per sota de la ciutat gran i es converteix en un element vertebrador per crear teixit social i cohesió de barri. Llarga vida a la premsa local i enhorabona!

 

Jordi Martí, PDeCAT

Línia Sarrià, heu arribat als 100 números, una xifra molt meritòria. Es tracta d’una fita important fent premsa de proximitat, que vol dir fent periodisme dels temes que més directament interessen i afecten la ciutadania; des de totes les aproximacions, recollint la pluralitat de veus diverses. Moltes felicitats per aquest aniversari amb el desig que seguiu fent bon periodisme al servei del districte de Sarrià-Sant Gervasi!

 

Pedro Miret, Cs

No es nada fácil que un medio escrito, y más de barrio, llegue a las 100 ediciones. El esfuerzo editorial y de todos los colaboradores es tremendo, y más teniendo en cuenta las pocas ayudas que reciben. No podemos más que felicitar a todos aquellos que habéis conseguido que Línia Sarrià llegue a los 100 números y esperar que llegue como mínimo a los 1.000. La prensa local es importante, pues la generalista poco se ocupa de los problemas de los barrios.

 

Óscar Ramírez, PP

Felicidades por llevar ya 100 publicaciones explicando las noticias que más interesan a los vecinos. La prensa de proximidad, como es el caso de este diario, es básica para dar voz a los vecinos, entidades, asociaciones y comunidades de vecinos, además de a los diferentes proyectos políticos que trabajamos para mejorar la calidad de vida en los barrios y distritos. Felicidades, os animo a seguir acercándonos a la realidad que más nos afecta. ¡Por muchos más!

 

Mercè Amat, ERC

Per construir una ciutat millor entre totes i tots hem de començar tenint cura d’allò que tenim més a prop: el nostre carrer, el nostre barri… Les publicacions locals, com és el cas del Línia Sarrià, que ens informen de l’actualitat més propera, hi tenen un paper imprescindible. Des d’ERC Sarrià-Sant Gervasi desitgem que pugueu continuar fent aquesta tasca per molts números més. Enhorabona per les 100 edicions!

 

Lluís Tusell, AV Les Tres Torres

La informació és una eina vital i, no només ens fa més lliures, sinó que també ens permet prendre millors decisions. Actualment, a causa de les noves tecnologies, patim una sobre informació que fa imprescindible saber filtrar. Un mitjà local com Línia Sarrià és essencial perquè aporta informació contrastada de qualitat, sigui en paper o digital, d’aquell àmbit més proper a nosaltres, el local. Tots hem de contribuir que faci 100 números més. Enhorabona!

 

Salvador Albuixech, Barnavasi

Sempre genera una forta emoció i alegria saber que una publicació mensual com el Línia Sarrià arriba a ser centenària i més si es tracta d’una eina de comunicació de tanta importància per al comerç de proximitat del nostre eix comercial. Moltes felicitats per la feina que feu i us encoratgem a seguir informant de tot el que passa al districte i de les activitats dels comerciants. Enhorabona per les 100 edicions!

 

Associació Veïns Sarrià

Des de l’AV de Sarrià sempre hem valorat la importància de la premsa de barri i de districte, la més propera al lloc on passen les coses. Els 100 primers números de Línia Sarrià ens donen l’oportunitat d’agrair l’interès i la difusió que, tant en les versions digitals com en les de paper que es distribueixen pel barri, es fa dels esdeveniments de Sarrià i desitgem que es continuï fent aquesta tasca en benefici del veïnat i altres persones interessades en el nostre barri.

 

Pitu Calderó, CP Sarrià

Des del club us volem donar les gràcies per la vostra tasca en el model de periodisme local, sobretot en el món de l’esport. Línia és l’únic mitjà de comunicació local que cobreix els deu districtes, la qual cosa ens permet saber les notícies dels barris. A Sarrià el podeu trobar als comerços, centres cívics, biblioteques…. Us encoratgem a seguir amb la vostra feina i us donem les gràcies pel vostre esforç i constància. Enhorabona pels 100 números.

 

Ramon Zapater, Handbol la Salle Bonanova

Gràcies a la difusió que feu de les notícies de Sarrià heu aconseguit mostrar-nos el dia a dia del nostre entorn proper: la cultura, les festes populars, les nostres escoles, el nostre esport… de manera propera i amb molta il·lusió. El nostre barri batega amb el vostre impuls en tots els cors dels veïns. Moltes felicitats per aquest número 100 i segur que en vindran molts més. A seguir endavant amb energia i amb cor. Sou el cor de Sarrià.