Pas endavant per a la construcció de l’equipament cultural que l’antic Mercat de Vallvidrera ha d’acollir i del qual ara s’han licitat les obres. El projecte, que acumula un retard important, es va presentar el febrer del 2017 però es va haver d’aturar el novembre de l’any passat després d’un problema amb la insonorització del local.

Ara, un cop solucionada la part del projecte que fa referència a la insonorització, s’han licitat les obres, que està previst que comencin el setembre un cop el projecte s’aprovi en Comissió de Govern.

L’edifici està tancat des de fa 16 anys i el 2015 l’Associació Mercat Cultural de Vallvidrera va tornar a posar al damunt la taula la seva recuperació. El projecte, doncs, contempla un equipament cultural per a 250 persones amb tres zones diferenciades: un vestíbul i accés, una franja amb sales petites i una altra més gran, que també podrà subdividir-se en sales petites per a actes amb més afluència. Tot plegat per acollir els projectes de les entitats del barri.